справжній італійський смак

"Momento PIZZA"

fotoСерцем “Momento PIZZA” , що поруч з магазином “Нектар”, є виготовлена в Італії електрична піч, нагрівні елементи якої впресовані у дві кам’яні плити. У неї всі якості звичайної печі і додатково – стабільність заданої температури, що виключає пересушення тіста чи утворення твердої шкірки знизу, можливість швидких вмикань і вимикань в залежності від кількості клієнтів чи замовлень. А це – економічність печі для закладу і якість виробу для клієнта.

Усі інгрідієнти піци, починаючи з борошна, поступають з Рівного, в тому числі й сири італійських сортів.

Ми гарантуєм, що жодних консервантів наша продукція не містить. Дріжджове тісто кухарі готують уже на місці, замішуючи його невеликими порціями. Відтак товар найсвіжіший. Піца продається цілою і гарячою, в стандартних умовах, або ж окремими шматками, які зберігаються гарячими у тепловій вітрині, закупленій спеціально для цього. Пакетики для піци, яка споживається на місці, дуже зручні за формою  і не пропускають крісь себе жир.

У “Мomento PIZZA” готується 14 видів продукту, в тому числі й насправді пісна піца “Пісна”.

А для виготовлення піци “Моя фантазія” ви самі спочатку вибираєте будь-яку кількість (але не більше 5) компонентів із 12 запропонованих (вага та ціна сирів, грибів і т.д. вказані у прейскуранті). І через 7-10 хвилин отримуєте свою фантазію, втілену у гарячу реальність. Це й виправдовує назву “Мomento PIZZA”, яка вбуквальному перекладі означає “швидка піца”.

Ціни на піци – від 55 гривень за всесвітньовідому “Квадро формаджіо”, що містить 4 різні види італійського сиру, до 28 гривень за “Маргариту” (один сорт сиру і овочі).

В нас також можна придбати супутні товари: каву, чай, квас (у літній сезон), води, соки. А будь-який вид піци замовити на зручний для вас час (піцерія працює з 9.00 до 23.00 год.) особисто або за телефонами: (066) 839-31-32, (097) 937-27-97

Доступні ціни та висока якість продукту є найкращою рекламою “Мomento PIZZA”.

До того ж, найсильнішою підставою конкурентноспроможності у здоровій конкуренції з іншими закладами.